Shiatsu

Kom volledig tot rust met een Shiatsu stoelmassage

Hoe heerlijk kan het zijn om jezelf te trakteren op een relaxte ontspanningsreis: Shiatsu stoelmassage. Met mooie muziek en fijne geuren neemt Christa je mee op een ontspanningsreis en jij doet: precies… helemaal niets. Behalve de dingen van de dag even laten voor wat ze zijn!

Over Shiatsu

Shiatsu is een Japanse drukpuntmassage die op de kleren wordt uitgevoerd. Het is een massage die voor iedereen heerlijk is om te ondergaan. Christa heeft daarvoor een massagestoel die voor iedere reiziger is aan te passen. Ze stimuleert energie drukpunten en masseert hoofd, nek, schouders, rug, armen en handen. Deze massage is zeer doeltreffend voor mensen die de hele dag dezelfde bewegingen maken tijdens het werk, zoals computerwerk of voor mensen die werken aan een lopende band. Regelmatig een massage ondergaan kan klachten zoals RSI, stress en het “op slot zitten” van de nek en rug sterk verminderen.

Boek een Shiatsu Stoelmassage

Je kunt bij Christa in de coachingspraktijk van Bergmann Vitaal een sessie van 20 of 30 minuten boeken. Wanneer je een behandeling van 30 minuten boekt, wordt er naar behoefte meer specifieke aandacht besteed aan een bepaalde klacht. Of misschien vind je het gewoon fijn om wat langer op een bepaalde plek van het lichaam gemasseerd te worden.

Shiatsu op de eigen werkplek

Het is ook mogelijk om de shiatsu stoelmassage op je eigen werkplek uit te laten voeren. Even bewust aandacht voor jezelf nemen en het werk loslaten. Hierna zul jij je weer vitaal voelen en zo kun je geheel ontspannen de rest van de dag afmaken. Vraag je werkgever naar de mogelijkheden.

Boek nu een SHIATSU STOELMASSAGE bij Bergmann Vitaal: info@bergmannvitaal.nl | 06 – 50 66 52 32.