Coach

Christa Bergmann (1961) is een inspirerende persoonlijkheid. Gedurende haar leven is zij zowel persoonlijk- als professioneel gegroeid en beschikt zij over een gezonde combinatie van levens- en werkervaring.

Deze werkervaring deed ze vooral op bij het Ministerie van Defensie. Gedurende ruim 30 jaar vervulde zij diverse personeels- en organisatie functies en gaf o.a. leiding aan een specialistisch team van re-integratie medewerkers. Ze werd dé deskundige op het gebied van begeleiden en adviseren van langdurig zieke medewerkers en gaf re-integratie voorlichting aan professionals binnen het Ministerie. Tijdens deze loopbaan groeide haar interesse en enthousiasme om mensen weer volledig in hun kracht te laten komen of te krijgen.

In 2012 krijgt Christa de gelegenheid om van haar passie haar werk te maken en start ze haar vitaliteitscoachingsbedrijf Bergmann Vitaal op. Met haar levenservaring en een enorm empathisch vermogen heeft ze inmiddels vele mensen met elkaar maar vooral ook weer met zichzelf verbonden.

Christa Bergmann
Christa Bergmann

Vanuit haar persoonlijke groei en levenservaring heeft Christa naast haar coachingsbedrijf nog een andere passie vervult: het ontwikkelen van haar eigen familie- en vriendenspel : “Wauw, dat wist ik niet van jou…”. Met de persoonlijke vragen uit het kaartenspel kunnen families, vrienden, collega’s en samengestelde gezinnen elkaar op een andere wijze nóg beter leren kennen. Christa gebruikt deze kaarten ook tijdens haar coaching gesprekken in de praktijk en óf vult aan met een ontspannende shiatsu massage.

Voor meer informatie over haar professionele werkervaring en referenties zie Linkedin pagina.