Werkwijze

Hoe ziet een coachingstraject er uit?


Bergmann Vitaal biedt de mogelijkheid een integraal intensief vitaliteitsprogramma te volgen.
Dit begint altijd met een gratis kennismakingsgesprek. Wanneer na het kennismakingsgesprek wordt besloten om de reis te boeken wordt samen met coach Christa een persoonlijke integrale route uitgestippeld.

Intake

Het traject start met een uitgebreide intake waarin je kennismaakt met de coach en het reisdoel vaststelt. Wat wil je graag bereiken? En waarom lukt het nu niet? Je staat tijdens de intake stil bij eventuele vaste patronen, belemmeringen en mogelijke energielekken. Ook wordt gekeken naar jouw voedingspatroon: past je eet- en leefpatroon bij een vitale levensstijl? Misschien heb je veel stress van bijvoorbeeld je werk, gezin of relatie. Je krijgt heerlijke ontspanningsoefeningen mee naar huis en daar maak je ook tijdens de reis nog gebruik van.

Persoonlijk reisplan

Op basis van je intake stelt Christa samen met jou een persoonlijk reisplan op. Hierin is aandacht voor zowel je mentale als je fysieke ontwikkeling. Dit is een globaal en flexibel reisplan met als eindbestemming: het hervinden van je eigen vitaliteit.

De sessies

Het programma gaat uit van vier tot zes intensieve sessies. In die sessies besteed je op basis van jouw reisplan aandacht aan zowel mentale elementen als meer fysieke zaken.
Doordat je samen met de coach op zoek gaat naar je eigen vrijheid, je drijfveren en je passies, hervind je steeds meer je energie en levenskracht. Deze energie en levenskracht vormt de basis voor je nieuwe start.

Al naar gelang jouw behoefte wordt er gebruik gemaakt van het stresscounseling, ontspannings- en meditatie oefeningen en/of ontvang je een heerlijke shiatsu stoelmassage.

Resultaat

Op je eigen reisbestemming aangekomen, terug bij jezelf met hernieuwde energie!

KLAAR VOOR DE REIS? START!

Wacht niet langer en neem nu contact op met coachingspraktijk Bergmann Vitaal voor een persoonlijk vitaliteitsprogramma op maat: info@bergmannvitaal.nl | tel. 06 – 50 66 52 32.

Bekijk hier de tarieven en leer coach Christa kennen.