Tarieven

De tarieven en leveringsvoorwaarden van coachingstrajecten bij Bergmann Vitaal

Tarieven bedrijven

Het kennismakingsgesprek is in principe gratis en vrijblijvend. Pas wanneer de medewerker verder gaat met Bergmann Vitaal, zal ook het kennismakingsgesprek in rekening worden gebracht.
De coachingsgesprekken kosten € 85 per uur, exclusief btw.

Tarieven Particulier

Het kennismakingsgesprek is gratis en vrijblijvend. Omdat Bergmann Vitaal het belangrijk vindt dat coaching voor iedereen toegankelijk is, geeft Bergmann Vitaal een korting van 30%. Voor particulieren is het uurtarief € 63,50 per uur inclusief btw.

Shiatsu stoelmassage

Je kunt een stoelmassage voor 20 minuten of voor 30 minuten boeken. De kosten voor een Shiatsu stoelmassage zijn € 20,- voor 20 minuten en € 30,- voor 30 minuten.
De genoemde bedragen zijn voor particulieren inclusief btw en voor bedrijven exclusief btw. Lees meer over shiatsu stoelmassage.

Vergoedingen particulieren Vitaliteitscoaching

Via je werkgever

Vaak reserveert een werkgever een opleidingsbudget per medewerker. In het algemeen zijn de kosten van een cursus vele malen hoger dan die van een coachingstraject. Een coachingstraject is veelal effectiever.

Via de Arbo-dienst van je bedrijf

Als je werkgerelateerde problemen hebt, vraag dan gerust aan je werkgever om vergoeding van de kosten voor de vitaliteitscoaching. Werkgevers zijn na overleg met de bedrijfsarts vaak bereid om deze kosten te vergoeden in het kader van de Wet Verbetering Poortwachter.

Via de ziektekostenverzekering

Coaching valt niet onder de primaire ziektekosten en wordt daardoor meestal niet (geheel vergoed). Toch zijn er steeds meer verzekeringsmaatschappijen die de resultaten erkennen van effectieve coaching. Daarom luidt het advies om de mogelijkheden voor vergoeding van coaching na te gaan bij je ziektenkostenverzekeraar.